16.04.2024
 
השף לורן בובייה יבשל בשרתון ת"א

 

שירות חדשות תיירות

 

השף הצרפתי לורן בובייה, נשיא אגודת המצנפות הלבנות של ליון ומאסטר מטבח צרפת, יתארח בשבוע הבא במסעדת אוליב ליף שבמלון שרתון תל אביב ויבשל ארוחה מיוחדת וכשרה ביחד עם השף הקבוע של המסעדה, צ'רלי פדידה.

בובייה מגיע לישראל במסגרת משלחת של 21 שפים צרפתיים מובילים, עטורי כוכבי מישלן, להשתתף בשבוע הקולינריה הצרפתי בישראל, הנערך זו השנה השלישית. אשפי המטבח הצרפתי יתארחו ב-21 מסעדות מובילות בשבע ערים בארץ (תל אביב, ירושלים, באר שבע, חיפה,טבריה, עכו ובנימינה), ויחד עם שפים ישראלים מובילים יבנו תפריטים מיוחדים שיתבססו על המטבח האופייני לחבל רון-אלפ בשילוב עם טעמי אגן הים התיכון.

שבוע הקולינריה הצרפתי יתקיים השנה בימים שני, שלישי ורביעי בשבוע הבא (ה-16, ה-17 וה-18 בפברואר).

 

 

 

 

10/02/2015