מלון פסטורל כפר בלום: אגף בוטיק חדש ברמת חמישה כוכבים
שירות חדשות תיירות מלון פסטורל כפר בלום שבגליל העליון חונך בימים אלו את אגף הבוטיק החדש, המכיל 45 חדרים. עקב כך שינה משרד התיירות את סיווג המלון מרמה C (שלושה כוכבים) למלון משולב B+A (ארבעה וחמישה כוכבים). מהלך שהפך את פסטורל למלון הראשון במלונאות הקיבוצית בעל הדירוג הגבוה ביותר - חמישה כוכבים. השנה הושקעו בהרחבה ובשיפוץ המלון 18 מיליון שקלים. האגף החדש כולל 45 חדרי בוטיק רחבים בגודל 40 מ"ר בהם חדר אמבטיה ענק עם אמבט צרפתי ומקלחון אליפטי, קרמיקה איטלקית, ריהוט עץ משובח ורשת WIFI חופשית. חדרי המלון החדשים עוצבו בסגנון קלאסי כפרי עשיר בחומרים, בדים, צבעים ואלמנטים הלקוחים מהטבע .החיבור אל הטבע והנופים בתוך האווירה הפסטורלית, מהווים את גרעין התכנון ומקבלים חיזוק נוסף בפתיחת חדר הרחצה אל חלל החדר, דרכו נשקף הנוף הגלילי. בכך גדל מלון פסטורל ל-192 חדרים, והוא יוכל לארח עד 450 אורחים בתפוסה מלאה. מאחר וצפוי גידול במספר האורחים הלנים במלון, הורחבה וחודשה גם מסעדת המלון ונחנך לובי חדש ורחב ידיים, המכיל בר מעוצב וחדיש. הלובי החדש נבנה בסגנון איטלקי ובהשפעת מלונות בוטיק בטוסקנה. הרעיון העיצובי על פיו נבנה הלובי היה לשמר ולהעצים את הערכים האדריכליים של הפאטיו המקורי ולהקנות לחלל אווירה של חצר פנימית המתקשרת דרך קשתות מעוצבות אל הקבלה, המסעדה, מרכז הכנסים והספא. שרותי המזון והמשקאות במלון שודרגו אף הם, בליווי ובסיוע חברת רסטוטל המתמחה בפיתוח עסקים בתחום האירוח. במסעדת המלון מוגשת ארוחת בוקר עשירה הכוללת מנות רבות ומגוונות לצד פינת בריאות המאפשרת לאורח תזונה מאוזנת. דגש רב הושם על אפיית לחמים ומאפי בוקר ואלה מוגשים מעמדה המעוצבת בסגנון מאפייה ביתית. את החוויה משלים בר הקפה ובו אספרסו, קפוצ'ינו וכו'. ארוחות הערב במסעדה הן על טהרת הבישול הפרונטאלי ובה נתחים של בשר, עופות ודגים הניצלים או מוקפצים מול הסועד, תבשילים ביתיים המוגשים בקדירות ומחבתות ביתיות, לצד בר סלטים ואנטי פסטי עשיר. גם מסעדת הלובי שונתה ושודרגה והיא מציעה גישה מתקדמת ואופנתית להגשת כריכים, סלטים, מאפים, קישים ועוגות איכותיות המקבילה לבתי קפה אופנתיים. בבר הלובי מגוון סוגי קפה, בר משקאות אלכוהוליים עשיר ותפריט יינות ישראלי הכולל יינות בוטיק. שלב בניית אגף הבוטיק, הלובי והמסעדה החל באוקטובר 2011, לאחר שההשקעה אושרה ע"י מרכז ההשקעות ורשות ההשקעות של משרד התיירות, והתבססה על ההצלחה העסקית הגבוהה של המלון בשנים האחרונות. בריכת שחייה מקורה ומחוממת, הכוללת בריכת פעוטות, סאונה פינית, ג'קוזי מודרני אל מול החרמון ובר הפונה אל חורשת זיתים ומדשאה ענקית, נבנית בימים אלו בעלות של 5 מיליון שקלים נוספים, ותיפתח באביב 2013. 09/08/2012 |