09.05.2025
 
נופי גונן: שיפוץ ושדרוג בעלות של 20 מיליון שקלים

 

 

שירות חדשות תיירות

בכפר הנופש "נופי גונן" הסתיימה בניית לובי מסעדה בהשקעה של כ-3.5 מיליון שקלים, המהווה שלב ב' בפרויקט שהחל בשנת 2005 ובו נבנו 38 בקתות מפוארות בהשקעה כוללת של כ-20 מיליון שקלים. בשלב ג' של פרויקט השיפוץ עתיד להיבנות ספא שישלים את חוויית החופשה.

כפר הנופש נופי גונן ממוקם בצד הצפון-מערבי של קבוץ גונן, בין מרחבי דשא ירוקים, משקיף לנופי עמק החולה, הרי הגולן והרי נפתלי ובו 56 חדרים ו-38 בקתות ברמת גימור גבוהה, שצופות אל נופי עמק החולה והרי נפתלי הניבטים דרך חלונות הפנורמה הגדולים המפארים אותן. גודלן כ-42 מ"ר והן בנויות עץ ומתאימות לבילוי זוגי או משפחתי.

ישנן בקתות עם נגישות לנכים. כמו כן, ישנם ארבעה אולמות בגדלים שונים וכן פינות חמד חיצוניות המתאימות להתכנסות. האולמות מתאימים לסמינרים, לכנסים עסקיים ולמפגשים משפחתיים וחברתיים וכוללים: לוחות, ברקו, מקרן שקפים וציוד הגברה.

בתוך מבנה הלובי המרכזי החדש שגודלו כ-600 מ"ר בר מסעדה לאורחי המקום ושם ניתן לארח כ-200 איש. מהלובי נשקף נוף גלילי וניתן ליהנות בו מארוחת בוקר גלילית ותפריטים עם מנות קולינריות ברמה גבוהה בניצוחו של השף יפתח צפריר.

בלב חורשת האורנים במקום שוכנת פינת-החי המזמינה את המתארחים לראות וללטף את החיות.

שירות נוסף הוא חופשה בהתאמה אישית לנופשים בחדרי האירוח והבקתות, במסגרתו מתכננים את החופשה על פי העדפות האורחים טרם הגעתם. מרגע יצירת הקשר הראשוני, שולח כפר הנופש הצעות ואפשרויות לאטרקציות, סיורים ומסלולי טיולים באזור, תוך התאמה למזג האוויר, להרכב המשפחתי- לגיל הילדים ולאטרקציות מועדפות.

מאיר (כושי) לוי, מנכ"ל כפר הנופש נופי גונן ויו"ר פורום תיירני גליל עליון אומר כי כפר הנופש שודרג והפך למתקן מלונאי איכותי ביותר המעניק חופשה ברמה גבוהה שמשלבת חוויה לגוף ומרגוע לנפש וכל זאת לצד הטבע הגלילי שאין דומה לו.

קיבוץ גונן נמצא במזרח עמק החולה, על מורדות רמת הגולן ומשתייך למועצה אזורית הגליל העליון. הקיבוץ הוקם בשנת 1951 כהיאחזות נח"ל ואוזרח בשנת 1952 על-ידי גרעין של הצופים העבריים. שמו של הקיבוץ הוענק על-ידי זאב וילנאי מתוך כוונה להגן על האזור מפני מתקפה של הצבא הסורי.

13/02/2012