09.05.2025
 
המרינר באשדוד: אוניית הקרוזים הגדולה ביותר שעגנה אי פעם לישראל אירחה סוכני נסיעות

 

 

מאת גדי שוקרון

מרינר אוף דה סיז של רויאל קריביאן עגנה השבוע בישראל, במסגרת הפלגה בים התיכון. משקלה של האנייה הוא 142 אלף טונות, כלומר היא גדולה יותר מנושאת המטוסים נימיץ (שמשקלה 100,000 טון).

ביום עגינתה בארץ הזמינה חברת סנורמה, נציגת רויאל קריביאן בישראל, את סוכני הנסיעות לסיור התרשמות על סיפון האוניה המפוארת, שבה 15 סיפונים ולאורכה מדרחוב מרהיב המהווה חידוש עולמי בעולם הקרוזים. עיצוב המדרחוב הוא בצורת אטריום אופקי בגובה של ארבעה סיפונים ובאורך של שני מגרשי כדורגל. המדרחוב כולל שדרת חנויות, בארים, בתי קפה ועוד.

עוד באונייה: קיר טיפוס בגובה 60 מטרים מעל פני הים, מסלול  מיני גולף עם תשעה חורים, מכשירי סימולאטור גולף, מגרש כדורסל וכדורעף בגודל מלא, מתקן בריאות וכושר הגדול ביותר בים, ספא, תיאטרון המשתרע על פני חמישה מפלסים וקזינו.

12/04/2011