09.05.2025
 
טורניר כדורגל ראשון על אוניית קרוזים

 

שירות חדשות תיירות

1,000 כדורגלנים צעירים מכול רחבי העולם ישתתפו בטורניר הכדורגל הראשון, שנערך אי פעם על אונייה. "טורניר המונדיאליטו השט", שהינו פרי הסכם שנחתם לאחרונה בין חברת הקרוזים "רויאל קאריביאן" ובית הספר הבינלאומי לכדורגל של שחקן העבר המפורסם ריקארדו גודויי, יערך בחודש יוני 2011 על אוניית הקרוזים הענקית "ליברטי אוף דה סיז" של חברת רויאל קאריביאן.

ביה"ס הבינלאומי לכדורגל של ריקארדו גודוי מארגן מידי שנה, מזה 17 שנים, בחסות פיפ"א, טורניר כדורגל בינלאומי לקבוצות ילדים השייכות למחלקות הילדים של מועדוני הכדורגל המפורסמים והטובים ביותר בעולם לגילאי 7-14, ביניהן: אייאקס, מילאן, אינטר, מנצ'סטר סיטי, ספארטק מוסקבה, בנפיקה, ספורטינג ליסבון, ריאל מדריד, ולנסיה, באיירן מינכן וקבוצות מדרום אמריקה כמו וסקו דה גמה, פלאמנגו, ובוקה גו'ניורס. הטורניר הידוע בשם "מונדיאליטו" מהווה את אליפות העולם הלא רשמית על תואר נבחרת הילדים הטובה ביותר בעולם.

כמה מכוכבי הכדורגל הגדולים והידועים היום כמו איקר קאסיאס (שוער ריאל מדריד ונבחרת ספרד), מאנוצ'ו גונזאלבש (שחקן ויאדוליד ונבחרת אנגולה) ופרננדו גאגו (שחקן ריאל מדריד ונבחרת ארגנטינה), הנם רק מעט מהשמות שהשתתפו כילדים בטורנירים אלה.

הטורניר השט, שיתחיל ב-25 ביוני 2011, עת האוניה תפליג מנמל ברצלונה, ימשך 7 ימים במימי הים התיכון, כאשר רוב המשחקים יתקיימו על מגרש הספורט הענק שבסיפון האוניה וכמה מהם יערכו בנמלים בהן האוניה תעגון, כמו טולון בצרפת ונאפולי באיטליה.

26/04/2010