09.05.2025
 
חדש: כיסוי דרכון עשוי מחוברות קומיקס ממוחזרת, מתוצרת מפעל המעסיק אנשים בעלי צרכים מיוחדים

 

קבוצת "שכולו טוב" מציעה לנוסעים לחו"ל להצטייד בפריט ייחודי, ירוק, איכותי ועכשווי - כיסוי דרכון עשוי מחוברות קומיקס ממוחזרות, המיוצר במפעל Paper Work, המעסיק אנשים בעלי צרכים מיוחדים. מחירו של כיסוי הדרכון, 10 ש' בלבד, וניתן להשיגו בדוכני "יוצרים הזדמנות" הפזורים בקניונים ובסניפי הום סנטר.

המצויידים בכיסוי דרכון ממוחזר, נוטלים חלק בעשייה כפולה: אקולוגית וחברתית.

מוצרי Paper Work מעוצבים על-ידי מעצבים ישראלים צעירים ברוח עכשווית וחלקם נמכרים בחנויות עיצוב מובילות בארץ.

כיסוי דרכון הינו אחד מסדרת מוצרים עשויים נייר קומיקס, ארנקים, עטיפת פנקס ועוד. מחירי ארנקי הקומיקס בגדלים שונים נעים בין 10-25 ש' בלבד, בהתאם לגודל.

"שכולו טוב" יוזמת ומפעילה מגוון יוזמות תעסוקתיות ומשלבת כ-1,500 אנשים בעלי צרכים מיוחדים בעבודה ברחבי הארץ .

העמותה פעילה משנת 2005, והוקמה מתוך אמונה שלכל אדם יש זכות להזדמנות שווה: לחיים פעילים בקהילה ולתעסוקה מכובדת. הארגון מתמחה במגוון שירותי שיקום תעסוקתי לאנשים המתמודדים עם נכות נפשית, ומפתח מודלים תעסוקתיים המשלבים את הסביבה העסקית הנורמטיבית עם תהליכי שיקום ספציפיים ותוכנית העצמה אישית לכל מתמודד.

הקבוצה מפעילה מגוון רחב של פעילויות תעסוקתיות מעולמות תוכן שונים, דוכני יוצרים הזדמנות, מפעלים ופרויקטים שונים, על מנת לאפשר בחירה והזדמנות שווה גם לבעלי צרכים מיוחדים.

יזמי שכולו טוב עירד אייכלר ועופר כהן, זכו בדצמבר 2009 בתואר היזם החברתי של השנה, בתחרות היזמים החברתיים Social Entrepreneurship של קרן "שוואב" ו"גלובס".

16/03/2010