09.05.2025
 
אל על תטיס באוקטובר 75 אלף ישראלים

 כ-75 אלף ישראלים צפויים לצאת במהלך חודש אוקטובר בטיסות אל על לחופשות בחו"ל. פרופיל הנוסעים בחופשת החג - משפחות עם ילדים וזוגות השוהים בין ארבעה לשבעה ימים באירופה או בין שמונה ל-14 יום ביעדים רחוקים (צפון אמריקה, המזרח הרחוק, דרום אפריקה). מלבד זאת, תטיס החברה כ-50 אלף תיירים, מרביתם מניו יורק, לונדון, פריז, ואיטליה.

כדי לענות על הביקושים, הגדילה החברה את מספר טיסותיה והוסיפה 20 אלף מושבים.  

היעדים הפופולאריים ביותר גם השנה הם יעדי צפון אמריקה - ניו יורק, לוס אנג'לס וטורונטו, יוהנסבורג, יעדי אירופה  - לונדון, פריז, רומא, מילאנו מדריד וברצלונה ויעדי המזרח הרחוק הונג קונג, בייג'ין ובנגקוק. 

היעדים הפופולאריים ביותר מהם מגיעה התיירות היהודית והצליינית הנכנסת לארץ בתקופת החגים  - צפון אמריקה ומערב אירופה.

רמי לוי, סמנכ"ל מסחר וקשרים תעופתיים באל על אמר היום: "תקופת חגי תשרי מתאפיינת השנה בריבוי ימי חג ומספר ימי עבודה נמוך. מאות אלפי ישראלים ינצלו את התקופה האטרקטיבית לחופשה ממשוכת בחו"ל. הסכם שיתוף הפעולה שחתמנו עם אמריקן איירליינס מאפשר לנו להציע היצע רחב מאוד של יעדים בצפון אמריקה. גם בנגקוק מהווה יעד מאוד מבוקש ולטובת הנוסעים שודרגו כל המטוסים ממטוסי 767 המוצבים בקו למטוסי הדגל החדישים של החברה, מטוסי ה-777. בנוסף אנו עדים לעלייה בפופולאריות של סין בעקבות האולימפיאדה. יותר ויותר ישראלים מתחילים לגלות גם את דרום אפריקה המתאפיינת במזג אוויר נפלא בתקופה הזו. כתמיד אנו מתגברים גם את הטיסות ליעדי אירופה תוך שילוב מטוסינו החדישים בטיסות ללונדון ופריז."

על רקע הביקושים הגוברים ליעדים הפופולריים, הוסיפה החברה מושבים ליעדים אלה  באופן הבא: 2,500 מושבים ללונדון, 3,000  מושבים לצרפת, 1,500 מושבים בטיסות לאיטליה (מילאנו ורומא), 1,000 מושבים למזרח אירופה, 1,800 מושבים לבנגקוק לרבות הגעת המטוס החדש של אל על מדגם ג'מבו 744, שגם הוא ישולב בהחזרת הישראלים מחופשת החגים.

17/09/2008